вівторок, 7 жовтня 2014 р.

«Війні немає забуття»

«Війні немає забуття»
літературно-історична експозиція

Щорічно 28 жовтня ми відзначаємо День визволення України від фашистських загарбників. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941–1945 рр. Не щезне в пам’яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу.
Саме тому 3 жовтня в читальному залі оформлено літературно-історичну експозицію «Війні немає забуття». Метою перегляду було: ознайомити користувачів бібліотеки з трагічними сторінками історії Великої Вітчизняної війни та визволення нашої країни від фашистських загарбників; дати уявлення про життя населення на окупованих територіях; виховувати почуття поваги до захисників Вітчизни, до власної історії.
Експозиція містила літературу, представлену у 4 розділах: «Ця дата переступить віки», «Доторкнися серцем до подвигу», «Відлуння війни на Поділлі», «Війна, якій не видно кінця».
Це світла пам’ять  про велич народного подвигу, про нездоланну стійкість, мужність і волю людей, вічна пам’ять про покоління сорокових років, яке ціною власного життя захистило прийдешні покоління. Вічна слава Героям!


Немає коментарів:

Дописати коментар