четвер, 10 квітня 2014 р.

«Поринь у Всесвіт»

«Поринь у Всесвіт»
арт-простір


10 квітня 2014 року для учнів старших класів школи-інтернату № 2 був проведений арт-простір «Поринь у Всесвіт» (до Дня авіації і космонавтики). Метою заходу було: ознайомлення учнів з історією Всесвітнього дня авіації і космонавтики, ознайомлення з поняттям «Україна і космос», «космічним сьогоденням», розвиток в учнів пізнавальних, творчих здібностей, мислення, виховання почуття гордості за успіх і великий вклад українських та радянських вчених та космонавтів в розробку основ теорії створення ракет, міжпланетних польотів, практичної космонавтики, розширення їх світогляду та поглиблення знання в області космонавтики і авіації.
У вступному слові бібліотекар читального залу центральної бібліотеки Леся Повар розповіла про історію авіації та космонавтики, розкрила значення дослідження космосу в житті людини. В ході заходу слухачі мали можливість дізнатися про космонавтику як одну з тих галузей науки і техніки, куди можуть вкладатися людські знання; нелегкий шлях геніїв у галузі космонавтики до всесвітнього визнання; подивитися відеоролик «Історія авіації і космонавтики» та презентацію «Юрій Гагарін – його перший політ у космос».
Вдалим доповненням до заходу була тематична добірка «Шлях у міжзоряний простір», з якою учні ознайомилися по закінченні заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар