четвер, 10 квітня 2014 р.

День журналу «Дім, сад, город»

День журналу «Дім, сад, город»
інформаційний огляд

9 квітня  2014 року  в ТЦСО «Довголіття»  проведено інформаційний огляд журналу «Дім сад город». Слухачам, а ними були мешканці ТЦСО "Довголіття" було цікаво здійснити подорож сторінками цього найпопулярнішого  в Україні народного видання. Адже   тематика  цього журналу формується головним чином на основі побажань  читачів (городників, садівників, дачників, фермерів, народних умільців та винахідників), які надсилають до редакції листи з порадами, пропозиціями, побажаннями та статтями, в яких висвітлюють власний досвід господарювання.
Бібліотекар Катерина Бояршинова ознайомила слухачів   з головними розділами:  “Щедра грядка”, “Ходімте в сад” і “Домашня ферма”, а також з безкоштовної  вкладкою (журнал у журналі) “Господар”. Наголосила ‚ що  крім головних розділів журнал має ще ряд підрозділів і рубрик, які містять різноманітну корисну інформацію: юридичні консультації, службу взаємодопомоги, проблеми охорони здоров’я, оголошення (пропоную – хочу придбати), місячний календар, секрети кулінарії, господарю на замітку, зроби сам тощо. Зазначила ‚ що редакція плідно співпрацює з науковцями передових наукових закладів, що дозволяє мати змогу давати кваліфіковані поради фахівців, висвітлювати на сторінках журналу новини науки та передового досвіду.
Корисною була  інформація про нові сорти перцю, томатів, суниці, винограду‚ утримання і годівлю кролів та інше.
Подорож по журналу переросла у цікаве спілкування навколо присадибної ділянки, дачі та плодово-овочевої продукції, створення альпійської горки, затишного куточку для відпочинку, адже всіх їх об’єднувала цікава та корисна тема: дім, сад, город.


Немає коментарів:

Дописати коментар