середа, 16 жовтня 2013 р.

«Війна у пам'яті біль у серці»

"Війна у пам'яті, біль у серці"
тематичний вечір
16 жовтня у територіальному центрі соціального обслуговування "Довголіття" відбувся тематичний вечір "Війна у пам'яті, біль у серці" з нагоди наступаючої 69-ї річниці звільнення України від німецько-фашистських загарбників. 
Війна... Роки болю та смутку, роки великих звершень та перемог. Якщо для нас це лихо тільки на словах, і ми не можемо до глибини самостійно усвідомити увесь жах тих років, то це, можливо, і на краще, але історія відбулася.
Бібліотекар читального залу ЦБ Тетяна Сафронюк розповіла підопічним та працівникам центру про несподіваний і підступний напад Німеччини. План цього нападу отримав назву "Барбаросса". Він визначав характер війни як жорстокий, винищувальний, рійнівний. Такою війна і замислювалася, але виконання цього плану було зірване героїчною боротьбою нашого народу. 
Доповнили розповідь ведучої поетичні рядки місцевої поетеси Світлани Кремінської. Учні міської школи мистецтв (директор Валентина Рябчук) Гринчевська Каріна, Горбатюк Олена, Лівіцький Олександр, Шимкова Анна порадували усіх присутніх своїми піснями "Мати-тополя", "Степом, степом", "Україна", "Віночок", "Рідна Україна". 
Бурхливими оплесками мешканці ТЦСО дякували за гарно проведений вечір. 

Немає коментарів:

Дописати коментар