середа, 17 грудня 2014 р.

«Зима іде - свята веде»

«Зима іде - свята веде»
музична панорама свят
З давніх-давен наша Україна славиться величними традиційними святами та обрядами. Недаремно в народі говорять: «Зима прийшла і праздників привела». І справді взимку майже щодня свято. Це особливо відчувається в період новорічно-різдвяних свят.
Кожна дитина і  доросла  людина з нетерпінням щороку чекають Новорічно-різдвяних свят, а особливо їх чекають мешканці ТЦСО «Довголіття».
Саме  для них 17 грудня 2014 року центральною міською бібліотекою  спільно з школою мистецтв  була підготовлена музична панорама свят «Зима іде - свята веде».
Урочисто, під мелодію сріблястих дзвонів, мешканці радісно зустріли виступаючих. Бібліотекар І категорії Катерина Бояршинова  ознайомила слухачів з історичними витоками народних свят, традиційними обрядами зимового циклу, цікавими історіями, легендами  про свята…  
Присутні на музичній панорамі свят  не тільки були слухачами, а й поринули у спогади,  пригадали своє дитинство, подарунки від святого Миколая.
 Музичні привітання  зробили учні школи мистецтв (директор Валентина Рябчук) Олександр Левицький та Анна Сварник…..У їх виступах звучали пісні новорічно-різдвяного циклу.
Цікаві історіі про свята, легенди, гуморески, пісні, мультимедійна презентація – все це створило  святковий новорічний настрій.


Немає коментарів:

Дописати коментар