середа, 10 грудня 2014 р.

«Вимір життя: право. Як захистити свої права ?»

«Вимір життя: право. Як захистити свої права ?»
правовий лекторій
10 грудня  в рамках Всеукраїнського тижня права в центральній міській бібліотеці  спільно з міськрайонним управлінням юстиціі для слухачів «Університету ІІІ-го віку», що діє при ТЦ «Надія»(директор Валентина Солодковська) проведено правовий лекторій  «Вимір життя: право. Як захистити свої права ?»
Розглянута тема – дуже актуальна, тому, що нікого не лишає байдужим — ні фахівців права, ні пересічних громадян, адже зачіпає самі основи нашого буття, як суспільного, так і особистого. Тому фахівець з права Аліна Задорожна ознайомила  слухачів з основними законодавчими документами, які захищають права людей в світі та Україні. Вона зосередила свою увагу на судових інстанціях, де можна захистити свої ущемленні права, навела приклади звернеь до Уповноваженного Верховної Ради з прав людини та до Європейського суду, ознайомила з діяльністю міськрайонного управління юстиції, графіком роботи та послугами, яки вони надають громаді міста та відповіла на численні запитання.
На закінченні  бібліотекар  запросила присутніх оглянути  книжкову виставку "Право. Закон. Ми", яка надає матеріали, починаючи з історичних витоків і закінчуючі сучасним станом прав людини.

Немає коментарів:

Дописати коментар