понеділок, 9 грудня 2013 р.

«Цікаві таємниці у книжковій скарбниці»


  «Цікаві таємниці у книжковій скарбниці»
День рідкісної книги
грудня в читальному залі міської центральної бібліотеки було проведено День рідкісної книги «Цікаві таємниці у книжковій скарбниці», під час якого всі користувачі, які відвідали бібліотеку в цей день могли ознайомитися із фондом рідкісних і цінних видань, які були доступними для огляду в присутності працівників бібліотеки.
Фонд рідкісних і цінних видань – частина основного фонду науково-технічної бібліотеки, до якої входять рідкісні, особливо цінні документи, що мають наукові, історичні та поліграфічні особливості.
До Дня рідкісної книги в читальному залі було оформлено книжкову виставку «Скарбниці книжкових пам’яток», яка ознаменувала збереження вітчизняної історичної та культурної спадщини і пам’яток минувшини. Користувачі бібліотеки, які завітали до нас в цей день, мали можливість її оглянути. В них була унікальна нагода потримати в руках не просто книгу, а КНИГУ з рідкісного фонду, якої більше в Кам’янці-Подільському ніде немає. Таким чином ми можемо сміливо говорити, що в Україні ці книги в єдиному примірнику.
Тому потрібно й надалі працювати на ниві збереження рідкісних книг! А це найперша місія бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар