неділя, 19 лютого 2017 р.

«Пам`ятаймо про тих, що згоріли мов зорі»

«Пам`ятаймо про тих, що згоріли мов зорі»
вечір пам`яті Героїв Небесної Сотні

На вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні 19 лютого в читальному залі центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи для війcьковослужбовців А2738 організовано вечір «Пам`ятаймо про тих, що згоріли мов зорі».
Метою заходу було вшанування Героїв Небесної Сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання патріотизму, почуття національної свідомості, поваги до свого минулого, бажання стати гідними громадянами України.
Присутні заходу згадали події на Майдані кінця 2013-початку 2014 року, переглянули уривки з циклу документального фільму «Майдан». Поети із  клубу «Ліра» Людмила Курьян та Людмила Дрезналь декламували власні вірші, присвячені Героям Небесної Сотні, а учениця дитячої музичної школи Олександра Торжинська виконала пісні патріотичної тематики. Про сьогоднішні події на Донбасі прозвучав вірш Ніни Латюк «Нема ні сну, ні спокою, ні ради…», який прочитала студентка коледжу культури і мистецтв Ілона Бандура.
Небесну Сотню пам’ятатимуть завжди, про них обов'язково знатимуть прийдешні покоління, бо Герої не вмирають, - вони живуть у книгах, піснях та віршах.

Немає коментарів:

Дописати коментар