середа, 1 лютого 2017 р.

«Люди. Культура. Туризм.»

«Люди. Культура. Туризм.»
книжково-ілюстративна виставка

В рамках проведення Міжнародного року сталого розвитку туризму, в центральній міській бібліотеці  імені Костя Солухи презентовано книжково-ілюстративну виставку «Люди. Культура. Туризм.» Її метою є підвищення ролі пізнавального значення туризму та краєзнавства, патріотичного та естетичного виховання підростаючого покоління, спонукання молоді до вивчення іноземних  мов.
Література на виставці згрупована у розділах: «Запорука пізнання культур», «Відкрий для себе Японію», «Гранд-Вояж Німеччиною», «Мандрівка Кам'янцем».
I  розділ «Запорука пізнання культур», представляє книги, посібники, науково-популярні видання, що характеризують туристичний потенціал світу, висвітлюють особливості організації туристичного бізнесу, державної туристичної політики, а також міжнародних відносин в сфері туризму.
2017 рік оголошено Роком Японії в Україні. Японія - найперша країна на планеті, над якою сходить сонце і починається новий день, тому її називають Країною Вранішнього Сонця. Загадкова історія, чудові традиції, дивовижна культура, найцікавіше мистецтво і архітектура - тут це гармонійно межує з найпередовішими і сучасними технологіями. Саме про таку різну Японію і розповідають автори, чиї книги та  барвисті статті представлені у II розділі «Відкрий для себе Японію».
Родзинкою розділу є чудові доповнення у вигляді сувенірів, які були привезені з Японії подорожуючими користувачами. 
III розділ «Гранд-Вояж Німеччиною» містить літературу про природу, історію, культуру Німеччини. На сторінках видань користувачі познайомляться не тільки з визначними місцями Німеччини, а й з матеріалами для вивчення німецької мови, так як  2017 рік  оголошено Роком вивчення німецької мови в Україні.
Туризм в Україні набуває все більших обертів і надзвичайно важливим для України є зацікавити світ національними досягненнями: пам'ятниками історії і культури, традиціями, звичаями і обрядами. А де може бути краще, ніж на Поділлі?
Серцем Поділля є славнозвісний Кам’янець-Подільський, який у 2007 році увійшов до числа переможців конкурсу «Сім чудес України». Минуле і сьогодення кам’яного дива України – стародавнього міста Кам’янця-Подільського представлено у IV розділі «Мандруємо Кам’янцем» в книгах‚ які  відкривають його магічність та загадковість. Вибір настільки широкий, що практично кожний знайде для себе книгу за смаком.

Ми постаралися зібрати на книжково-ілюстративної виставці
«Люди. Культура. Туризм.» все найцікавіше і пізнавальне для Вас.

Запрошуємо до перегляду!


Немає коментарів:

Дописати коментар