пʼятниця, 10 лютого 2017 р.

«Безсмертна Леся Українка була і є повік жива»

«Безсмертна Леся Українка була і є повік жива»
виставка-персоналія
10 лютого в читальному залі центральної міської бібліотеки ім. Костя Солухи до річниці від дня народження Лесі Українки оформлена виставка-персоналія «Безсмертна Леся Українка була і є повік жива».
Метою виставка є популяризація літератури, ознайомлення з творчою діяльністю, особистим життям видатної української поетеси.
Виставка-персоналія складається з 3-х розділів: «Життєві дороги Лесі Українки», «Співоча душа України», «Миті яскравого життя».
Гортаючи сторінки книг, читач помандрує численними дорогами, що простиралися перед Лесею Українкою в усі кінці світу. Родинне життя, літературне, зустрічі з видатними письменниками, дружба Лесі з Іваном Франком, Ольгою Кобилянською, Михайлом Старицьким, Сергієм Мержинським – все це представлено на виставці, ілюстровано мемуарними джерелами, що по-новому освітлюють окремі біографічні моменти з життя поетеси, які впливали на її творчість. До уваги відвідувачів представлені незабутні твори поетеси та багато цікавого з того, що зв'язує Лесю Українку з нашим Подільським краєм.

 Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з матеріалами виставки.

Немає коментарів:

Дописати коментар