четвер, 12 листопада 2015 р.

«Летять пісні від краю і до краю»

«Летять пісні від краю і до краю»
презентація пісенної збірки керівника
поетичного клубу «Ліра» Нелі Лещинської

12 листопада в читальному залі організовано презентацію пісенної збірки Нелі Лещинської «Летять пісні від краю і до краю», що нещодавно побачила світ у видавництві Дмитра Зволейка.        
Метою заходу була популяризація творчості місцевих поетів, виховання любові до рідного краю, до рідного слова, до поезії, до пісні.
На презентацію завітали шанувальники поезії, колеги по клубу «Ліра», представники соціальних центрів, міської ради ветеранів, міського будинку культури, при якому діє поетичний клуб «Ліра», друзі, родичі, знайомі автора. Неля Миколаївна представила присутнім свою збірку, що складається із пісень, присвячених рідній Україні, подільському краю, батькам і дітям, а також містить лірику та романси. Пісні пані Нелі презентували публіці відомі у місті вокалісти: Леся Королюк, Тетяна Столаба, Юрій Савчук, Вадим Козловський, Степан Пухальський, Віта Верестюк. У збірку ввійшли пісні на слова не тільки Нелі Миколаївни, але й поетів Олега Будзея, Віталія Горбуленка, Людмили Дрезналь, Ірини Попіль, Людмили Новіцької, Валентини Чешневської. Захід пройшов у дружній теплій обстановці. Вдячні слухачі вітали Нелю Лещинську квітами, подяками та віршами. Бібліотека підготувала виставку-портрет «Життя у «Лірі».

Фото: Оксана Григоренко

Немає коментарів:

Дописати коментар