неділя, 1 листопада 2015 р.

«Змінити життя на краще»

«Змінити життя на краще»
зустріч представників місцевої влади 

та громадських організацій Кам’янця-Подільського
27 жовтня 2015 року в центральній  міській бібліотеці пройшов  День відкритих дверей, в ході якого відбулася цікава, змістовна зустріч представників місцевої влади, громадських організацій, установ, закладів освіти та культури міста. Найпотужнішою організацією був представлений Університет третього віку (УТВ), що діє при територіальному центрі соціального обслуговування (ТЦСО) «Надія». УТВ з 2013 року тісно співпрацює з усіма бібліотеками міста, які протягом всього часу стали центрами духовного та освітнього збагачення.
Метою заходу було згуртування громадськості, залучення її до суспільного життя, до покращення дозвілля та відпочинку людей поважного віку, популяризація електронних послуг, сприяння творчій та інтелектуальній діяльності кожного громадянина.
Директор департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради Альона Кузема запропонувала присутнім свій проект по навчанню та розвитку особистості, збереження здоров’я та покращення добробуту кожної родини.
Директор НВК № 13 Інна Охота та викладач інформатики Віталій Аносов представили слухачам УТВ свою програму по освоєнню комп’ютерної грамотності та вдосконаленню навиків роботи в мережі Інтернет.
Науковий співробітник Національного історико-архітектурного заповідника (НІАЗ) «Кам’янець» Віктор Солоп та заступник директора державного історичного музею-заповідника Тетяна Карпова поділились своїми планами на майбутнє щодо охоплення слухачів туристично-екскурсійною діяльністю.
Голова ГО «Об’єднання переселенців України в м. Кам’янець-Подільський» Людмила Чаплигіна та переселенка із Макіївки Лариса Данно щиро дякували кам’янчанам за підтримку та доброзичливе ставлення до них, як переселенців та запросили до участі всіх відвідувати уроки фізкультури та спорту, а також культурно-дозвіллєві програми.
Директор ТЦСО «Надія» Валентина Солодковська вручила грамоти і подяки партнерам – міській ЦБС, НІАЗ «Кам’янець», міській поліклініці № 1, НВК № 13 та волонтерам, які допомагають організовувати різного роду заходи і сприяють залученню громадян до активної діяльності. На заході, з нагоди відкриття нового навчального року, лави студентів поповнили нові слухачі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар