понеділок, 19 травня 2014 р.

"Подорож Європою"

"Подорож Європою"
веб-огляд
Щорічно у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. Цього року свято відзначали 17 травня. В Україні цей день сприймається як спосіб приєднання до тих цінностей, які дотримуються в Європейському Союзі.
День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.
Саме тому 19 травня в коледжі культури і мистецтв бібліотекарем читального залу центральної бібліотеки проведено веб-огляд «Подорож Європою», метою якого було: ознайомити студентів із історією Дня Європи, розширити їх світогляд та поглибити знання з теми Європи.
У вступному слові бібліотекар розповіла студентам про історію появи свята, представила цікаві факти основних європейських країн, серед яких: Велика Британія, Франція, Іспанія, Португалія, Німеччина, Румунія, Естонія та ін. та розкрила значення Європи в житті людини. В ході заходу розповідь супроводжувалася слайдами, які розкривали інформацію про країни. Студенти слухали розповідь із зацікавленням і вона переросла у цікаве спілкування навколо країн Європи. Після розповіді вони мали змогу ознайомитися із адресами сайтів щодо Дня Європи та його історії, знайти багато цікавих методичних матеріалів з даної теми.
На завершення бібліотекар запросила всіх сфотографуватися.

Немає коментарів:

Дописати коментар