середа, 14 травня 2014 р.

Вклоніться матерям своїм

"Вклоніться матерям своїм"
літературно-мистецький вечір

         Чудовими травневими днями, коли все довкола квітує, ми відзначаємо два найпрекрасніших родинних свята - День Матері та Міжнародний день Сім'ї. Сім'я, родина, рід... Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, оптимізм, в родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро. А берегинею усього цього є - Мати. Саме такими словами розпочався літературно -мистецький вечір "Вклоніться матерям своїм"  у міському ліцеї для учнів 9-х класів.
   Ведуча свята, Катерина Бояршинова розповіла присутнім історію виникнення цього  свята, ознайомила із старовинними легендами:"Легендою про створення  жінки" та "Легендою про матір", презентувала найкращі книги про матір.
Диктор радіо "Мелодія" Павло Тихонов майстерно прочитав гуморески Павла Глазового  «Телеграма»,  «Курсистка», вірші Анатолія Пасічника  "Баллада про жінку - матір", "Ода про матір" та інші, заспівав пісню «Чорнобривці».   
Зворушливі вірші, ліричні пісні, жартівливі гуморески, святковий настрій - все це надовго залишиться в пам'яті  учнів.
На закінчення свята  Катерина Бояршинова побажала усім присутнім дівчаткам, щоб у них вистачило сил завжди бути  берегинями, розрадницями. 




Немає коментарів:

Дописати коментар