середа, 5 квітня 2017 р.

«Відкриваємо дачний сезон»

«Відкриваємо дачний сезон»
Огляд-бесіда

5 квітня  центральна бібліотека імені Костя Солухи організувала для мешканців ТЦСО «Турбота» огляд-бесіду «Відкриваємо дачний сезон».
Метою заходу була популяризація сільськогосподарської  літератури, інформування про досягнення сучасного плодоовочівництва та технології вирощування ягідних культур, сприяння гармонізації людини з природою.
Присутні ознайомилися з агротехнікою  вирощування  овочевих, плодових і ягідних культур, засобами боротьби із шкідниками та хворобами, здійснили подорож сторінками найпопулярнішого в Україні народного видання «Дім, сад, город», зупинились на  головних розділах:  «Господар», «Щедра грядка», «Ходімте в сад», «Квітник», «Домашня ферма» та іншими. Корисною для присутніх була  інформація про нові сорти перцю, томатів, суниці та інше. Подорож по журналу переросла у цікаве спілкування навколо присадибної ділянки, дачі та плодово-овочевої продукції, затишного куточку для відпочинку, кожен ділився власним досвідом і цікавився чужим, адже всіх їх об’єднувала цікава та корисна тема: дім, сад, город.   
         

Немає коментарів:

Дописати коментар