четвер, 17 березня 2016 р.

«Жінки та чоловіки – відносини через століття»

«Жінки та чоловіки – відносини через століття»
година спілкування

17 березня Кам’янець-Подільська центральна міська бібліотека для слухачів «Університету III-го віку»  Територіального центру соціального обслуговування «Надія» (директор – Валентина Солодковська) та студентів коледжу будівництва, архітектури та дизайну організувала годину спілкування «Жінки та чоловіки – відносини через століття».
Метою заходу було показати місце жінки в суспільстві в різні часи та епохи, возвеличити її життєвий подвиг, підкреслити значимість у багатовіковій історії народу, довести, що жінка – це особистість, творець свого майбутнього.
Присутні змогли поринути у захоплюючий світ нелегкої жіночої долі, ознайомитися із життєвими історіями визначних жінок та переглянули відео «Славетні жінки України».
 Головний спеціаліст управління юстиції Наталія Василівна ознайомила присутніх із  законодавчими документами української держави, щодо прав і свобод  жінок, жінок-матерів.          
Студенти коледжу будівництва, архітектури та дизайну декламували вірші  «Ода жінці», «Жінка» Ганни Чубач та інших поетів.
Під час заходу відбулася презентація квілт-виставки «Жінки в світовій історії».



Немає коментарів:

Дописати коментар