неділя, 13 березня 2016 р.

Прощена неділя

Прощена неділя
творчий вечір

13 березня в читальному залі центральної міської бібліотеки відбувся прекрасний творчий вечір місцевої поетеси із поетичного клубу «Ліра» Марії Гаврилової.
З вітальною промовою і схвальними відгуками про її творчість виступили керівник поетичного клубу «Ліра» Неля Лещинська,  культорганізатор міської профспілки працівників освіти Віктор Боднар, голова Ради ветеранів міського відділення Всеукраїнського об'єднання ветеранів Леонід Гусляков та інші.
Прийшли підтримати Марію колеги по перу, члени клубу «Ліра», друзі Марії Гаврилової, близькі та знайомі. Лунало багато віршів у виконанні автора, зокрема: «Майдан», «Материнські сльози», «Рідна Україна», «Кам’янець-Подільський», «Знов весна», «Бабусине щастя», «Купальська ніч», «Не залишай» та інші, а також пісні на її вірші «Прощальна сльоза», «Очі волошкові», «Посміхнулись нині Бог і небеса» у виконанні самої поетеси. Вона захоплювала всіх своєю життєрадісністю та оптимізмом. 
Було сказано багато теплих слів про неї – такої земної і, разом з тим, чарівно загадкової в своїй творчості, в віршах, які написані емоційною жіночою душею. Вечір пройшов у теплій дружній обстановці. Букети квітів, подарунки, щирі слова друзів і теплі побажання стали нагородою для поетеси.

Немає коментарів:

Дописати коментар