понеділок, 14 вересня 2015 р.

Літературний геній України

Літературний геній України
усний журнал
Важливою подією в культурному житті України стало святкування 135-ї річниці від дня народження Великого сина України, палкого патріота, політика, письменника, драматурга Володимира Винниченка.
На честь цієї дати центральна бібліотека організувала усний журнал «Літературний геній України», який було проведено 14вересня в СЗОШ №5 для учнів 9 та 11 кл.
Метою заходу було простежити еволюцію творчого і політичного становлення видатного діяча України в контексті національного та європейського культурно-історичного процесу, відзначити персональну роль  Володимира Винниченка у процесі українського державотворення; популяризація мистецької та літературної спадщини.
Журнал складався із шести сторінок: «Чужий серед своїх», «Біографічна довідка», «Політичне кредо», «На чолі українського Уряду», «Літературна спадщина», «Історична та художня публіцистика». Учні пройшлися сторінками  життя та діяльності видатного Українця, переглянули відеопрезентацію, познайомились із літературою, яка присутня у центральній міській бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар