середа, 18 лютого 2015 р.

«Будьмо здорові»

«Будьмо здорові»
День журналу

18 лютого  2015 року  в ТЦСО  «Довголіття»  бібліотекарем міської центральної бібліотеки  було проведено подорож сторінками журналу «Будьмо здорові». Слухачам‚ а ними були мешканці ТЦСО «Довголіття», було цікаво здійснити подорож сторінками цього найпопулярнішого  в Україні видання. Адже   тематика  цього журналу формується головним чином на основі відомих медиків офіційної медицини України, народних цілителів, натуропатів, травознаїв, які надають   поради, пропозиції, побажання та статті, в яких радять як не втратити, зберегти й поліпшити своє здоров'я.
Тому   бібліотекар ознайомила слухачів   з головними розділами:  “Лікареві поради ” і “Поради спеціаліста , «Лікар навчає», «Лікар радить, застерігає, обнадіює», “Лікарева мудрість ”.   Наголосила ‚ що  крім головних розділів журнал має ще таки рубрики: «Мудра українська господиня», «Природа - наше здоровя», які містять різноманітну корисну інформацію. Зазначила‚ що редакція плідно співпрацює з професорами, кандидатами медичних наук, лікарями вищої категорії, науковцями передових наукових закладів, що дозволяє мати змогу давати кваліфіковані поради фахівців, висвітлювати на сторінках журналу новини науки та медицини.
Подорож по журналу переросла у цікаве спілкування навколо здоров'я людини: факторам, що впливають на нього, як запобігти будь-яким хворобам людини та як  навчитися науці бути завше здоровим, адже всіх їх об’єднувала цікава та корисна тема– бути здоровим.
На закінченні бібліотекар побажала усім  мешканцям міцного здоров’я та запросила і надалі знайомитись з рубриками цього науково-популярного видання.


Немає коментарів:

Дописати коментар