середа, 8 травня 2013 р.

"Мати – символ добра на землі"

"Мати – символ добра на землі"
літературно-мистецький вечір

Матусю, добра,
То від тебе світло.
Усе, що маю,- із твоїх – плечей,
Якщо я нині щось у світі значу.
То це твоє терпіння неземне.

(Ганна Чубач)




8 травня територіальний центр соціального обслуговування «Довголіття» (директор Тетяна Анатоліївна Лозінська) гостинно відкрив свої двері для працівників   міської центральної бібліотеки, які прийшли поздоровити жінок  з наступаючим Днем Матері.
Ведуча свята, бібліотекар І категорії Катерина Бояршинова  розповіла присутнім історію виникнення цього свята‚ ознайомила з долею матері-героїні Олександри Деревської та  презентувала найкращі книги про матір…
Привітати жінок-мам, жінок-бабусь пришли учні міської школи мистецтв: Ілля Голдибан з піснею  „Два кольори”, Карина Рубанська з піснею «Мама і я”, Анна Шимкова   з піснею «Про маму», Олександр Лівіцький з піснею "Ніби вчора моя мамо"‚ Діана Бєлозьорова з піснею "Про любов до мами" та Вікторія Губрик з піснею "Щастя і добра" (викладачі Олена Гнатюк, Степан Пухальський).
Диктор радіо Павло Тихонов майстерно прочитав гуморески Павла Глазового «Усмішка»,  «Як Кузьму провчила жінка його мила» та заспівав пісню «Чорнобривці» під    акомпонемент викладача школи мистецтв Миколи Якубова.
Зворушливі вірші, ліричні пісні, жартівливі гуморески, святковий настрій – все це надовго залишиться в пам'яті у мешканців.
На закінчення  Катерина Бояршинова побажала,  щоб в їхній  оселі – ТЦСО «Довголіття» завжди велося добро, звучали в серцях пісні та довгих літ життя. А учні школи мистецтв  Максим Гнатюк‚ Ірина Дячок вручили святкові квіти мамам-бабусям  та  подарували пісню « А я бажаю вам добра».

Немає коментарів:

Дописати коментар