неділя, 7 травня 2017 р.

«І травень знову нагадав історію жахливих днів»

«І травень знову нагадав історію жахливих днів»
урок мужності
7 травня, напередодні Дня Перемоги, у читальному залі центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи для військової частини А 2738 організовано урок мужності «І травень знову нагадав історію жахливих днів». Захід проведено з метою вшанування пам’яті мільйонів, що стали жертвами буремних подій Другої Світової війни та полягли в боротьбі проти диктаторів за мир та демократію.
Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941–1945 рр. Виступ голови міської Ради ветеранів, підполковника у відставці Рогаля Леонтія Інокентійовича під час заходу допоміг присутнім усвідомити, що великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди збережеться в пам’яті нашого народу.
Полум’яні, щирі слова нашим переможцям, ветеранам урочисто звучали у поезії місцевої поетеси Людмили Кур’ян.
А справжнім подарунком усім присутнім був святковий концерт, у виконанні учнів міської школи мистецтв Анни Шимкової, Ангеліни Молярчук, Валерії Куземи (директор Валентина Рябчук, викладач Олена Гнатюк). Хвилюючі мелодії пісень  «Мати тополя», «Повертайся солдате», «Бажаю щастя» пройшли через серця військовослужбовців військової частини А 2738.
Доповненням заходу став  перегляд літератури книжкової виставки «У війні палала Україна» та сфотографувалися на пам’ять.





Немає коментарів:

Дописати коментар