середа, 3 травня 2017 р.

«У війні палала Україна»

«У війні палала Україна»
виставка перегляд
         Щодалі в минуле відходять події Другої світової війни, то частіше зринає в думках: чи до кінця віддали ми належне тим, хто пішов на смерть заради нашого життя. Саме тому з нагоди Дня пам'яті та примирення й Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 3 травня в центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи оформлено відкритий перегляд  «У війні палала Україна». Метою перегляду є розкриття героїчних сторінок Другої світової війни та визволення нашої країни від нацизму, вшанування пам’яті полеглих у боротьбі за свободу і незалежність Батьківщини. Перегляд містить літературу, представлену у 3 розділах:
Перший розділ «Війна століть» включає в себе літературу про початок війни, її етапи, розглядає першопричини виникнення  війни.
Другий розділ «Україна в полум’ї війни» знайомить нас із героїчною боротьбою нашого народу на фронтах війни.
Третій розділ «Хай буде пам’ять незгасима» висвітлює спогади очевидців про події жорстокої війни, та возвеличує подвиг народу у кровопролитній боротьбі проти фашистських загарбників.
Всіх, хто бажає долучитись до пам’яті воєнних років, до героїчного минулого своїх батьків, дідів і прадідів запрошуємо до перегляду виставки.

Немає коментарів:

Дописати коментар