субота, 18 березня 2017 р.

Поетичний фестиваль «Поділля Open»

Поетичний фестиваль «Поділля Open»

18-19 березня  в Кам'янці – Подільському проходить поетичний фестиваль «Поділля Open». 18 березня в міській Ратуші відбулось його відкриття, куди завітали учасники фестивалю: письменники – Брати Капранови, Ніна Фіалко;  поети Сергій Пантюк, Олексій Бик, Віталій Михайлевський та Евгенія Заславська. Їх щиро вітали кам'янчани, палкі шанувальники поетичного слова. Музичні вітання  їм дарували заступник директора дитячої музичної школи імені Ф. Ганіцького Дмитро Бачинський та учень міської школи мистецтв  Олександр Левіцький.
В рамках фестивалю «Поділля Open» в центральній міський бібліотеці імені Костя Солухи відбулась творча зустріч  із Братами Капрановими. На захід зібралися багато шанувальників творчості Капранових, адже вони завжди щирі і відкриті для спілкування.
Присутні в залі дізнались багато цікавого  із життя та творчості письмеників, та познайомились із їх літературним надбанням, яке було представлено на книжково-ілюстрованій  виставці «Книги – це фізкультура для душі». Віталій та Дмитро Капранови  один за одним занурювали публіку у чарівний світ поетичного та прозового слова. Їх мелодійна українська мова, вишукане вбрання, добродушність спонукали слухачів зосередитись та на одному диханні ковтати життєдайні пілюлі і набиратись позитивних емоцій до наступних зустрічей. В ході спілкування слухачі споглядали презентаційні матеріали «Їх життя – острів для читачів». По закінченні всі охочі могли придбати твори Братів Капранових та отримати автографи.






Немає коментарів:

Дописати коментар