середа, 22 березня 2017 р.

«Поезія – краса життя земного»

«Поезія – краса життя земного»
Презентація збірки  поезій «У творчому польоті»

21 березня у Всесвітній день поезії в центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи було людно і урочисто. У цей святковий день зібралися шанувальники поетичного слова: поети із клубу «Ліра», друзі із міської ради ветеранів, соціальних центрів, творчих спілок. А причиною цьому стала презентація 5-тої поетичної  збірки  поетів-лірівців «У творчому польоті», яка нещодавно вийшла  друком  у видавництві ПП Зволейко Д. Г.
До збірки ввійшли творчі напрацювання 19 поетів. Всі вони презентували слухачам свої поетичні рядки та пісні у майстерному виконанні відомих у місті вокалістів: Миколи Винниченка, Ігоря Кози, Степана Пухальського, Марії Омельчук, Лариси Закієвої, дуету у складі Ілони Тихонюк і Олександра Івахнюка.
Впродовж презентації присутні в залі могли споглядати на екрані презентаційні матеріали та книжкову виставку збірок поетів-лірівців «Життя у лірі». Лірівців вітали: заступник начальника управління культури і туризму, завідувач відділу культури департаменту гуманітарної політики Кам'янець-Подільської міської ради Леся Королюк, директор місько ЦБС Людмила Геплюк, голова прес-центру міської ради ветеранів Анатолій Бернадін, представник ТЦСО (нсп) «Турбота» Тамара Скрипник, лідер Університету третього віку Стелла Латишева та інші.


                          

Немає коментарів:

Дописати коментар