середа, 1 березня 2017 р.

«Твори Тараса - України гордість і окраса»

«Твори Тараса - України гордість і окраса» 
 виставка-панорама

Під такою назвою 1 березня в центральній міській бібліотеці імені Костя Солухи оформлена виставка-панорама, приурочена вшануванню видатного українського поета Тараса Шевченка.
Метою виставки є: популяризація творчості генія української культури, літературної та публіцистичної спадщини Тараса Шевченка, вшанування пам`яті Великого Кобзаря та його внеску у становлення української нації.
Виставка складається з 3-х розділів.
Перший розділ «Велич Кобзаря» знайомить з життєвим шляхом та історичними надбаннями Т. Шевченка. Другий розділ «Пензлем Шевченка» - являє собою своєрідний вернісаж по творам та картинам поета. Третій розділ «Великий поет України» привертає увагу користувачів до значення творчої спадщини Тараса Шевченка та включає не тільки вірші, спогади присвячені Кобзарю, але й інформацію про вшанування Тараса Шевченка в Україні і за її межами.
Сподіваємось, що література представлена у трьох розділах виставки-панорами «Твори Тараса - України гордість і окраса» стануть в нагоді всім користувачам бібліотеки та тим, хто вивчає і цікавиться життєвим шляхом та творчістю Великого Кобзаря.

Немає коментарів:

Дописати коментар