четвер, 3 грудня 2015 р.

«Ніч у бібліотеці»(Зустріч з письменником)

«Ніч у бібліотеці»
Зустріч з письменником
3 грудня  в центральній бібліотеці відбулася неординарна та цікава зустріч із відомим українським письменником, дипломантом конкурсу романів, кіносценаріїв, п’єс та пісенної лірики про кохання -  «Коронація слова - 2011» Сергієм Пантюком. Письменник довгий час жив в Кам'янці-Подільському, навчався в ЗОШ № 2, був активним читачем дитячої бібліотеки-філії № 6. Розповідаючи про свої дитячі роки пан Сергій з великим ентузіазмом згадував про той період, коли будучи читачем дитячої бібліотеки і зачитавшись улюбленою книгою, був зачинений працівником у бібліотеці. Мабуть саме така тяга до читання мала послідуючий вплив на становлення Сергія як творчої людини, а саме письменника.
Сьогодні  пан Пантюк здійснює презентаційний тур по рідних місцях. Він автор 13-ти книг, серед яких роман «Війна і ми», науково-фантастична повість «Вінчі і Едісон», поетичних збірок «Мовизна», «Соло для дримби», двохстороння збірка «Оченята кольору антрациту» та «Поранений Херувим», яка нещодавно побачила світ.
Сергій Дмитрович, презентуючи нову збірку, розповідав присутнім про своє дитинство, згадав юність та поділився своїми секретами написання творів. До речі, автор читав власні вірші зі своїх поетичних збірок, фрагмент із роману «Війна і ми» з професійною акторською майстерністю.
Під час спілкування пан Сергій відповів на запитання присутніх і побажав їм корисного читання. Привітати цікавого гостя прийшли члени поетичного клубу «Ліра», студентська молодь та еліта міста. Присутні бажали письменнику творчої наснаги, а автор на взаємин роздавав автограф. 


Немає коментарів:

Дописати коментар