субота, 26 грудня 2015 р.

Новорічний вояж

Новорічний вояж
святковий вогник
З давніх-давен наша Україна славиться величними традиційними святами і обрядами. Серед них найпоширенішими є цикл Новорічно-Різдвяних святок. Щоб розділити радість народження Ісуса Христа в центральній бібліотеці спільно із Територіальним центром соціального обслуговування (ТЦСО) «Надія» (директор Валентина Солодковська) 25 грудня для людей старшого віку, слухачів університету 3-го покоління організовано новорічно-різдвяний вогник.
В ході заходу присутні ознайомились із історією святкування Різдва в різних країнах за новим Григоріанським та старим Юліанським календарями, здійснили цікаву екскурсію по експозиції новорічних іграшок та листівок від державного історичного музею-заповідника.
Учасників новорічного вогника вітав соліст міського будинку культури Юрій Савчук піснею «Святкова», колядками – гурт коледжу культури і мистецтв (керівник Лариса Мечак), учениця музичної школи імені Фадея Ганіцького Олександра Торжинська піснею «День Різдва».
Людей старшого віку розважали чарівники, організовуючи ігрові конкурси та розваги. Не обійшлося і без Святого Миколая, який вітав присутніх із наступаючими святами та Новим роком.
Кожен учасник заздалегідь приготував і свої побажання для публіки та, щонайприємніше, подарунки для кам’янецької малечі, які передадуться у д/с «Малятко». Свято закінчилося святковим чаюванням.


Немає коментарів:

Дописати коментар