неділя, 13 грудня 2015 р.

«У країні правових знань»

«У країні правових знань»
вечір-діалог
11 грудня в рамках Всеукраїнського тижня права в центральній міський бібліотеці спільно з Кам’янець-Подільським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги для слухачів «Університету III-го віку», що діє при територіальному центрі  «Надія» проведено вечір-діалог «У країні правових знань».
Фахівець з права Аліна Задорожна ознайомила слухачів з основними законодавчими документами, які захищають права людей в світі та Україні. Вона зосередила свою увагу на судових інстанціях, де можна захистити свої ущемленні права. Навела приклади звернень до Уповноваженого Верховної Ради з прав людини  та до Європейського  суду. Начальник відділу правової допомоги Олександр Гуменюк ознайомив слухачів з діяльністю  центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, графіком роботи та послугами, які вони надають громаді міста, роздав кожному присутньому буклет «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?», відповів на численні запитання.
По закінченні заходу всі учасники оглянули книжкову виставку «Права людини гарантує держава», яка надає матеріали, починаючи з історичних витоків і закінчуючи сучасністю.

Немає коментарів:

Дописати коментар