середа, 14 січня 2015 р.

«Різдвяна стежка щастя і добра»

«Різдвяна стежка щастя і добра»
різдвяна композиція
Напередодні новорічних і різдвяних свят настає пора зустрічі із чарівним… У цей час особливо хочеться подарувати  усім  людям,  а особливо  мешканцям ТЦСО «Надія»  свою увагу, тепло,  красу, яку несуть з собою незабутні новорічно-різдвяні свята. Ці свята завжди супроводжуються веселощами та піснями. Колядники вирушають в дорогу, щоб принести людям добру звістку про народження Ісуса Христа.
Тому 14 січня в територіальний центр соціального обслуговування «Надія» (директор Валентина Солодковська)  із колядками, віншуваннями та веселими піснями завітали бібліотекар І категорії центральної міської бібліотеки Катерина Бояршинова з диктором радіо Павло Тихоновим (у ролі Діда Мороза)  та вихованці міської дитячої хорової школи – гурт «Срібні дзвіночки» (керівник Наталя Купінська, директор Іван Нетеча). Для мешканців була організована різдвяна композиція «Різдвяна стежка щастя і добра!». Розпочалося свято привітальними словами, віршами  у виконанні диктора радіо Павла Тихонова. Далі бібліотекар  розповіла про новорічні та різдвяні обряди українців та зазначила, що «Допоки живе коляда, допоки живуть традиції – доти живе душа народу, а душа народу невмируща». А далі відбулося справжнє театралізоване дійство з різдвяною зіркою та голосними дзвіночками, веселими колядками, щедрівками  та посіванням…
Біля новорічної ялинки лунали дзвінкоголосі вітання-віншування для усіх мешканців та працівників ТЦСО. А коли гурт заспівав відому колядку «Добрий вечір тобі, пане Господарю», її підхопили всі. Хоч на коротку мить присутні поринули в чарівний світ різдвяних мелодій, відчули всю урочистість та величність цієї великої події – народження Христа.
Музика, дзвінкі дитячі голоси та щирі привітання створили приємну та затишну атмосферу.
На завершення свята мешканці ТЦСО «Надія» та колядники отримали солодкі гостинці.

Немає коментарів:

Дописати коментар