середа, 18 вересня 2024 р.

 #мистецькийконкурс_УІК

Культурно-мистецький проект
«Творча діада»
18 вересня у Креативному просторі Кам’янець-Подільської центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи в рамках Літературного туру Хмельниччиною відбулась зустріч із українськими письменниками та Лауретами різноманітних конкурсів та премій Надією Гуменюк та Володимиром Лисом.
Поспілкуватися із відомим творчим тандемом прийшло багато прихильників їхньої творчості: користувачі, містяни та мешканці інших міст України, які через війну вимушені були шукати прихистку в нашій громаді.
Письменники розповіли про свій життєвий шлях, познайомили присутніх із своєї творчістю та провели короткий екскурс по своїх творах. В історії українського народу багато несправедливо забутих сторінок, а завдяки такому письменнику як Володимир Лис ми дізнаємось про нашу минувшину.
Під час зустрічі присутні ознайомилися із літературою книжкових виставок – «Майстер витонченого слова» та «Магія жіночого пера».
Творче подружжя презентувало свої нові романи, які нещодавно побачили світ у видавництвах Харкова та Кам'янця-Подільського – «Твоя навіки» Надія Гуменюк і «Вифлеєм» Володимир Лис.
Усі присутні висловили щире захоплення талановитому сімейному тандему, розповіли про власні емоції від прочитаних книг, а поезія Надії Гуменюк, на думку шанувальників, пронизана щирістю та ліричністю, яка пробирає до сліз. Гості побажали авторам і надалі писати та видавати свої твори, пробуджувати національну свідомість, допомагати словом митця усім, хто цього потребує, гуртуватися та робити усе можливе для наближення нашої перемоги!




Немає коментарів:

Дописати коментар