понеділок, 26 лютого 2024 р.

 

«Острів Крим. Хроніки «гібридної війни»

Історична хроніка

(до Дня спротиву окупації 
АР Крим та міста Севастополя)

Десять років тому, 26 лютого 2014 року, українські патріоти зібралися біля будівлі Верховної Ради Криму у Сімферополі на підтримку територіальної цілісності України. За цей вчинок їх було закатовано та засуджено до багатьох десятирічь в’язниці.
З нагоди вшанування пам’яті про патріотів своєї Батьківщини: кримських татар, українців та представників інших національностей, які чинили спротив окупації АР Крим та міста Севастополя військовими формуваннями країни-агресора, працівниками читальної зали Кам’янець-Подільської центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи було створено віртуальну історичну хроніку «Острів Крим. Хроніки «гібридної війни».
Метою віртуального часопису є формування у громадян уявлення про український Крим, його місце та роль, зокрема в майбутньому нашої держави, зменшення дезінформації, маніпуляції та інших шкідливих для українців впливів, які і досі просуває рф в мережі Інтернет, розвити у глядачів критичне мислення щодо подій, які сталися у 2014 році на території АР Крим та міста Севастополя, сформувати почуття гордості та поваги до та кримсько-татарського населення, оскільки починаючи із 2014 року представники даної національності щиро захищають територіальну цілісність України та ставлять свої життя на вівтар долі заради нашої держави.



Немає коментарів:

Дописати коментар