вівторок, 20 лютого 2024 р.

 

«Мова – живе коріння роду і народу»

Літературно-мистецька композиція

(до Міжнародного дня рідної мови)

Кожна людина має завжди пам’ятати хто вона, звідки родом, де її коріння, повинна знати свою мову, любити її, цінувати, збагачувати, берегти, бо рідна мова – це мова, нашої Батьківщини, що першою засвоюється і залишається зрозумілою на все життя.
З нагоди Міжнародного Дня рідної мови для користувачів ТЦСО (НСП) «Турбота» бібліотекарі читальної зали Кам’янець-Подільської центральної бібліотеки імені Костя Солухи в територіальному центрі соціального обслуговування «Турбота» організовано літературно-мистецьку композицію «Мова – живе коріння роду і народу».
Метою заходу є розширення знань про красу і багатство української мови, ознайомлення присутніх із українськими звичаями і традиціями, пробудження почуття національної гідності, а також виховання любові до рідної мови, бажання розмовляти рідною українською мовою.
На заході мешканцям та клієнтам Центру виконувались цікаві інсценівки та гуморески, декламувались поезії про мову студентами Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчових технологій, а також звучали пісні у виконанні аспірантки КПНУ імені Івана Огієнка Мельник Христини.















 

Немає коментарів:

Дописати коментар