понеділок, 28 жовтня 2019 р.

Війна. Окупація. Визволення.

Війна. Окупація. Визволення
інформаційна година

28 жовтня відзначається День вигнання нацистських окупантів із України. З цієї нагоди  в коледжі культури і мистецтв проведено інформаційну годину «Війна. Окупація. Визволення». В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, партизанам та учасникам Другої світової війни. Уславлюємо тих, хто в тилу ворога самовідданою працею наближав мир та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.
Метою заходу було вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні, популяризація літератури воєнної тематики , плекання поваги та дбайливого ставлення до ветеранів війни, виховання патріотизму та любові до своєї Батьківщини.
Учасники заходу  здійснили короткий екскурс у минуле, прослухали вірші та пісні про війну, переглянули відеоуривки документальних фільмів, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих за визволення України. Доповненням заходу став огляд книжкової виставки «У війні палала Україна».


Немає коментарів:

Дописати коментар