четвер, 2 червня 2016 р.

«Правове поле України»

«Правове поле України»
Виставка репортаж
            Усвідомлення своїх прав та вміння ними користуватись є невід’ємною частиною якісного життя. В читальному залі центральної бібліотеки оформлено виставку-репортаж «Правове поле України», яка складається з таких розділів:          
         І РОЗДІЛ «Конституція – основний Закон держави». Література цього розділу надає можливість ознайомитися з важливим значенням Конституції, знайомить з історією виникнення української Конституції, хто з відомих українців були її авторами, коли і за яких суспільно-політичних умов прийнято чинну Конституцію України.        
         ІІ РОЗДІЛ  «Право в нашому житті».  Цей розділ вміщує літературу, яка всебічно охоплює соціокультурні та світоглядні передумови, етапи  формування та розвитку держави, права українського народу. Представлено правовий статус, конституційні права, свободи та обов’язки, механізми реалізації та забезпечення прав і свобод людини та громадянина України.
         ІІІ РОЗДІЛ «Турбота про дитинство». В цьому розділі зібрана література, яка знайомить читачів з основними не лише українськими, а й міжнародними правами та обов'язками дітей, адже захищаючи права дітей, дорослі захищають своє майбутнє.




Немає коментарів:

Дописати коментар