вівторок, 26 квітня 2016 р.

«Земля обпалена Чорнобилем»

«Земля обпалена Чорнобилем»
усний журнал

Усний журнал «Земля обпалена Чорнобилем», присвячений сумній і трагічній в історії нашого народу даті – тридцятій річниці аварії на Чорнобильській АЕС, був проведений 26 квітня у міському ліцеї  для учнів старших класів.
Метою заходу було ознайомити учнів з однією з трагічних сторінок історії України, розкрити наслідки трагедії, ознайомитися із радіоактивним випромінюванням, вшанувати мужність тих, хто врятував життя майбутніх поколінь.
Тематичні сторінки журналу «Сльоза омиває душу», «Вони першими вступили в бій зі стихією», «Що таке Чорнобильська аварія?», «Чорнобиль в наших душах»  мали на меті пробудити у молодого покоління чуйність, милосердя і доброту, навчити дбайливому ставленню до природи...
У ході заходу учні переглянули  фільм «Чорнобиль: як це було?»,  завдяки якому усі подумки змогли перенестися до Чорнобильської АЕС і на власні очі побачити трагічні події того часу.
Інсценівку вірша В. Бурім «Чорнобиль-трава» виконали студентка коледжу культури і мистецтв  Ірина Дудко та учениця ЗОШ № 7  Марина Дудко.
Насамкінець, учні  поклали квіти до пам'ятника Героям Чорнобиля, а щоб більше дізнатися про трагедію на Чорнобильській АЕС завітали у  центральну бібліотеку, ознайомитись з літературою книжкової виставки «Земле рідна, понівечена скрипка».


Немає коментарів:

Дописати коментар