пʼятниця, 22 квітня 2016 р.

Мандрівка Всесвітньою столицею книги 2016 року м. Вроцлав

Мандрівка Всесвітньою столицею книги 2016 року м. Вроцлав
віртуальна подорож

Напередодні Всесвітнього дня книги та авторського права, що відзначається 23 квітня в десятках країн світу, для учнів школи-інтернату «Славутинка» центральна бібліотека імені Костя Солухи провела віртуальну подорож «Мандрівка всесвітньою столицею книги 2016 року м. Вроцлав».
Метою заходу було пропагувати читання серед населення та підняти любов до читання книг на новий рівень. Під час заходу учні дізналися, що у 2016 році Всесвітньою столицею книги стане місто Вроцлав (Польща), що місто, яке носить титул Всесвітньої столиці книги, обирають три організації – Міжнародна асоціація видавців, Міжнародна федерація книгопродавців і Міжнародна федерація бібліотечних організацій та установ, що у 2016 році з ініціативи Євросоюзу Вроцлав ще й отримав звання культурної столиці Європи.
Далі учні здійснили віртуальну подорож містом Вроцлавом, ознайомилися з історією, визначними пам’ятниками цього міста та його культурою. Подорож була не тільки цікавою, а й корисною. Неповторна, досконала краса міста вразила усіх присутніх.


Немає коментарів:

Дописати коментар