середа, 10 лютого 2016 р.

«Безпека на дорозі залежить від кожного»

«Безпека на дорозі залежить від кожного»
інформаційна година

Згідно зі статистикою, щодня в ДТП в Україні гине 14 осіб та травмується близько 100, третина з них - пішоходи, велосипедисти та мотоциклісти.
Виявляючи занепокоєння постійним зростанням рівня травматизму і смертності на дорогах, великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.
Щоб навчити дітей захистити себе на дорозі, 10 лютого  у школі-інтернаті «Славутинка» читальний зал центральної бібліотеки провів  інформаційну годину «Безпека на дорозі залежить від кожного».
Метою заходу було ознайомити учнів з новою інформацією про дороги і Правилами дорожнього руху, виховувати повагу до встановлених правил і бажання їх знати та виконувати.
Бібліотекар навела статистичні данні скільки ДТП  трапляється на дорогах, зауважила, що щодня в ДТП в Україні гине 14 осіб та травмується близько 100, третина з них - пішоходи, велосипедисти, наголосила, щоб такого не трапилось потрібно знати  та дотримуватись Правил дорожнього руху.
Присутні переглянули відеоролик «Дорожні знаки для дітей», а на закінчення бібліотекар запросила їх бути  уважними на дорогах, адже безпека на дорогах залежить від кожного з них.

Немає коментарів:

Дописати коментар