неділя, 24 січня 2016 р.

Е-послуги для громади

Е-послуги для громади
піар-акція

24 січня, в рамках святкування 150-річчя від дня заснування Кам’янець-Подільської центральної міської бібліотеки, на Алеї вишиванки, було проведено піар-акцію «Е-послуги для громади».
Метою заходу було розповсюдження інформації про електронні послуги національного та регіонального рівнів, використання ресурсів сучасно обладнаних публічних бібліотек, навчання людей користуватися ними, отримувати необхідні адміністративні послуги у новому форматі, а також популяризація бібліотеки, як інформаційного центру громади міста та залучення до книгозбірні нових користувачів.
Учасники піар-акції отримали буклет «Бібліотека – міст до е-урядування» та більш детально дізналися про е-послуги бібліотеки та ознайомились з історичними віхами, здобутками, перспективами сучасної книгозбірні.
Містянам була представлена інформаційно-ілюстративна виставка «Скарбниця мудрості», проведено інформаційний огляд виставки та екскурс «Історія першої бібліотеки на Поділлі». Жителі міста мали змогу іще раз споглядати красуню-ялинку, переможницю міського конкурсу «Еко-ялинка», яка стала окрасою заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар