середа, 20 лютого 2013 р.

"Захисникам рідної землі"


„Захисникам рідної землі“

до Дня захисника Вітчизни

літературно-мистецький вечір

20 лютого о 15.00  годині в територіальному центрі соціального обслуговування „Довголіття″ відбулися урочистості з нагоди Дня захисника Вітчизни‚ який підготувала бібліотекар читального залу ЦБ Катерина Бояршинова.
Людям‚ які перебувають на лікуванні‚ а саме визволителям‚ працівникам фронту і тилу‚ вдовам і дітям війни‚ працівникам центру розповіли про історію свята‚ а також повели у давнину...‚ де кожна п′ядь української землі окроплена кров′ю мільйонів‚ мільйонів наших предків‚ які захищали рідний край від численних орд‚ загарбників‚ окупантів. Нікого не залишили байдужими власні вірші „Солдати Перемоги″‚ „Ветерани″  та інші у виконанні місцевої поетеси‚ члена клубу „Ліра″ Світлани Кремінської. Визвала бурхливі оплески  пісня „Козацькому роду нема переводу″ та пісня  „Джури″ у виконанні учня школи мистецтв Івана Прокопчука (директор Валентина Рябчук). Також зігріли серця літніх людей пісні про Україну „Батьківщино моя″ у виконанні учениці школи мистецтв Діани Гончар та пісня  „Чорнобривці″ у виконанні викладача школи мистецтв Надії Крицької..
Доповнили цей вечір гуморески „Висока честь″‚ „Солдатська лірика″  у виконанні диктора радіотелебачення Павла Тихонова.
Літературно-мистецький вечір завершився і на душі у присутніх залишилась частинка радості: що вони не дарма воювали та проливали свою кров‚ у вчительки школи мистецтв за своїх учнів‚ бо ними можна пишатися‚ в учнів за себе‚ що їм надали  честь виступити перед гостями і в усіх разом за те‚ що наші молоді захисники Вітчизни забезпечують нам мир і чисте небо над головою.





Немає коментарів:

Дописати коментар