середа, 16 жовтня 2024 р.

 Щоразу Креативний центр радий вітати учасників ГО "Центурія", які проводять у нас свої засідання.




понеділок, 14 жовтня 2024 р.

 Сьогодні на екскурсію до Креативного простору завітали учні Кам’янець-Подільського ліцею "Славутинка"




неділя, 13 жовтня 2024 р.

Творчий вечір Валентини Коломієць

«Я - донька своєї країни!

Я - поезії вічна раба!». 

У Креативному просторі бібліотеки пройшов творчий вечір учасниці творчого об’єднання «Ліра» Валентини Коломієць «Я - донька своєї країни! Я - поезії вічна раба!».







четвер, 10 жовтня 2024 р.

 Творча зустріч із письменницею

 Іванною Стеф'юк

Метою заходу була популяризація молодих українських письменників, сприяння читанню, збереження духовних цінностей та традицій нашого народу, також примноження знань про нашу культуру. 

Слухачі мали змогу познайомитись із  письменницею особисто, насолодитися її майстерним читанням власних творів, доторкнутись до джерел буковинського діалекту та придбати книги з автографом Іванни Стеф'юк.







неділя, 6 жовтня 2024 р.

 Сьогодні у Креативному Просторі бібліотеки відбулося чергове засідання ГО "Центурія" із переглядом освітнього фільму та цікавими фактами про нього.




 #Хаби_цифрової_освіти


Креативний простір
Кібербезпека для підлітків
Перегляд освітніх серіалів



субота, 5 жовтня 2024 р.

"Фестиваль історичної книги"

 "Фестиваль історичної книги" організований центральною міською бібліотекою імені Костя Солухи стартував з Історичного факультету Кам'янець Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Гість фестивалю, який мешкає у Запоріжжі, і неодноразово відвідує наше місто з своїми цікавими творчими доробками, це Валентин Терлецький - український письменник, поет, журналіст, музикант, актор і бард.
Він створив неабияку позитивну атмосферу виконанням своїх патріотичних пісень на козацьку тематику. А ще Валентин одну із своїх книг "КНИГА СИЛИ. ВОЛЯ" презентував для присутніх розповідаючи неймовірні історії реальних історичних персонажів епохи української козаччини.



четвер, 3 жовтня 2024 р.

 Креативний простір для молоді

Сьогодні тут проходить зустріч студентів спеціальності «Туризм» КПНУ імені Івана Огієнка із директоркою турагенства «Тревелон» Катериною Кожухар.





середа, 2 жовтня 2024 р.

 Креативний простір для громади

Сьогодні тут проходить зустріч легіонерів з ГО «Центурія», яка займається просвітницькою діяльністю та саморозвитком молоді.