неділя, 21 квітня 2024 р.

 Писанкові барви

Майстер-клас

Бібліотека - громадський простір!

Готуючись до Великодня в бібліотеці для користувачів організовано майстер-клас із розпису писанок за участю народної майстрині Валентини Войткової.








четвер, 18 квітня 2024 р.

«Як воєнні дії впливають на природні екосистеми»

Екодіалог

 #Центральна_Бібліотека_ім_К_Солухи

#Як_воєнні_дії_впливають_на_природні_екосистеми

З нагоди Всеукраїнського Дня довкілля, який відзначається щорічно 20 квітня, згідно Указу Президента України центральна міська бібліотека імені Костя Солухи організувала у коледжі культури і мистецтв екодіалог «Як воєнні дії впливають на природні екосистеми».





неділя, 14 квітня 2024 р.

субота, 13 квітня 2024 р.

 #Бібліотека_відкритий_простір

Шаховий турнір

Другий день поспіль в бібліотеці проходить чемпіонат області з шашок, організований обласною та міською федераціями шашок.









пʼятниця, 12 квітня 2024 р.


"Молоді душею" 

Інформаційна релакс-година

У соціально-культурному центрі "Подвір'я" відбувся комплексний творчий захід "Молоді душею" за участі автора гумористичних придибенцій, бібліотекаря центральної бібліотеки ім. Костя Солухи, очільника Кам'янець-Подільського осередку товариства "Просвіта" Славка Полятинчука. Під час заходу автор зачитав гумористичні твори зі своєї книги "Повернення Тараса Бульби" та присутні переглянули фільм "Фосфор", що знятий за мотивами оповідання Славка Полятинчука... На завершення пан Славко виконав під гітару підбірку бардівських пісень.






неділя, 7 квітня 2024 р.

 Безцінний скарб - твоє здоров‘я!

Компас здоров‘я
Компас здоров‘я організовано в бібліотеці для військовослужбовців у Всесвітній день здоров‘я.