вівторок, 7 травня 2019 р.

«Вогонь корисний і шкідливий»

«Вогонь корисний і шкідливий»
година застережень
Вогонь здавна є другом людини. Питання пожежної безпеки для дітей дуже важливі, тому, слід приділяти належну увагу цьому питанню. Як правило, якщо виникає пожежа, то це трапляється раптово і вогонь поширюється дуже швидко. Не розгубитися в такій ситуації неможливо, а якщо у дитини не досить знань, як поводитися при пожежі чи в іншій надзвичайній ситуації, то наслідки можуть бути серйозними. Для того, щоб нагадати учням правила поводження у критичних умовах, 6 травня центральна міська бібліотека імені Костя Солухи організувала для учнів ліцею «Славутинка» годину застережень «Вогонь корисний і шкідливий».
Метою заходу було ознайомлення учнів з правилами пожежної безпеки та причини виникнення пожеж, навчити їх правильно діяти в надзвичайних ситуаціях, сформувати навички правильної поведінки і впевненість в діях під час пожежі.
На захід завітав заступник начальника пожежно – рятувальної частини Олег Гула, який ознайомив учнів з правилами користування вогнегасником, розповів про найпоширеніші випадки виникнення пожеж, про наслідки ігор із небезпечними предметами та зосередив увагу на важливості дотримання безпеки та запобігання пожежних ситуацій.


Немає коментарів:

Дописати коментар