четвер, 26 жовтня 2017 р.

«Героїв стежина–від батька до сина»


«Героїв стежина–від батька до сина»
урок патріотизму

28 жовтня Україна відзначає 73-річницю  визволення від нацистських загарбників. Цей день було встановлено Указом Президента України з метою всенародного відзначення визволення України, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.
З нагоди відзначення цього пам’ятного дня, 26 жовтня в читальному залі центральної бібліотеки імені Костя Солухи для студентів коледжу будівництва архітектури і дизайну організовано  урок патріотизму «Героїв стежина–від батька до сина». Присутні ознайомилися  із трагічною сторінкою в історії українського народу, яку сплатили українці у Другій світовій війні. Пам’ять про загиблих на фронтах, закатованих у фашистських катівнях, спалених у пекельних крематоріях, замучених голодом, замордованих страшною війною, було вшановано хвилиною мовчання.
У ході заходу  звучали  вірші у виконанні  місцевих поетів з клубу «Ліра» Людмили Кур’ян та Світлани Кремінської на військову тематику. Музичні вітання дарувала учениця міської дитячої школи мистецтв Ангеліна Молярчук. Захід доповнила книжкова виставка «У війні палала Україна». 


Немає коментарів:

Дописати коментар