неділя, 15 січня 2017 р.

Різдво у кожну хату
Новорічно-різдвяний вечір
15 січня в міський центральній бібліотеці імені Костя Солухи організовано новорічно-різдвяний вечір  « Різдво у кожну хату». Метою заходу було популяризація звичаїв та обрядів українського народу, виховання духовності та патріотичних почуттів, прославляння однієї із найвеличніших подій Священної історії – народження Ісуса Христа.
На вечір завітали військовослужбовці військової частини №А2738. Вони ознайомились із  історією святкуванням Різдва Христового в Україні та в інших країнах світу, послухали віршовані рядки місцевих поетів про новорічно-різдвяні святки українців, познайомились із літературою, представленою на арт-панорамі «Дивосвіт різдвяних свят.
Кульмінацією заходу стали віншування, колядки та щедрівки гурту «Срібні дзвіночки» (керівник Наталія Купінська) Кам’янець-Подільської дитячої хорової школи. Всіх  учасників заходу обіймала особлива духовна радість народження Сина Божого, який прийшов на землю, щоб показати людям істинне милосердя, навчити їх вибирати правильний шлях у житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар