четвер, 8 грудня 2016 р.

Правові поради молоді

Правові поради молоді
демократичний діалог

В рамках Всеукраїнського тижня права 8 грудня в читальному залі центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи для студентів коледжу ПДАТУ проведено демократичний діалог «Правові поради молоді».
Метою заходу було сприяння правовому вихованню молоді, формуванню високої правосвідомості. 
На захід були запрошені інспектор сектору моніторингу Кам’янець-Подільського відділу поліції Руслана Марчук, старший інспектор Кам’янець-Подільського ВП ГУНП Олександр Горюк, керівник офісу мережі правового розвитку при Асоціації юристів Вікторія Ільчишена. Руслана Борисівна провела конструктивний діалог та розповіла студентам про права та обов’язки молоді. Олександр Вікторович зупинився на кримінальній відповідальності осіб за скоєння злочинів різного характеру. Разом із студентами вони розібрали декілька ситуаційних випадків правопорушень та переглянули відеофільм «Прикрі життєві ситуації». Вікторія Ігорівна ознайомила присутніх із послугами, які надає Кам’янець-Подільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Асоціація юристів. Слухачі дізнались, як вести себе у випадках, які потребують юридичного втручання та отримали вичерпні відповіді на свої запитання.
Захід доповнила книжкова виставка «Правові знання громадянам». Спілкування викликало великий інтерес у студентів та спонукало до роздумів.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар