вівторок, 16 серпня 2016 р.

«Кохаймось з Кам'янцем»

«Кохаймось з Кам'янцем»
творчий вечір

16 серпня у читальному залі відбувся творчий вечір «Кохаймось з Кам'янцем» поета із клубу «Ліра», неординарного художника-графіка, живописця, члена Національної спілки художників України Миколи Панасюка.
Сюди завітали близькі, друзі та  знайомі, прихильники його творчості.  Метою заходу була популяризація  творчості  кам'янчан та літератури про рідний край.
Микола Іванович представив слухачам свою творчу програму у розділах: «Вільна ти – Україно!», «Він – Кам’янець!», «Часи лихоліть», «Про мамину любов», «Світ любові», «Гумор», «Різне». Тут звучали вірші, які пронизані любов'ю до України, до  Кам'янця, до людей. Читання поезій переривалося піснями  у виконанні поета і композитора Жанни Мадич. Також звучали пісні  у запису на слова Миколи Панасюка.
На своєму вечорі Микола Панасюк отримав «Подяку» від міської ради ветеранів за багаторічний внесок у популяризацію міста та активну життєву позицію.
Усі присутні у залі оглянули книжкову виставку «Життя у «Лірі»», де представлені видання  Миколи Івановича та  переглянули  виставку картин «Не забутьте…(Т.Шевченко)»,  «Чувашія»,  «Сонячний замок», «Да куди їдеш Явтуше…», «Сказання про Кам’янець»….та інші. 
Всі учасники заходу отримали у подарунок картини та офорти Миколи Панасюка.








Немає коментарів:

Дописати коментар