неділя, 11 жовтня 2015 р.

«Велика і священна любов до України»

«Велика і священна любов до України»
тематичний вечір
11 жовтня в центральній бібліотеці організовано тематичний вечір «Велика і священна любов до України», приурочений Дню захисника України, який відзначається згідно Указу Президента від 14 жовтня 2014 року.
Метою заходу було вшанування мужності і героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій та перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.
Учасники зібрання пройшлися шляхами багатовікової історії українського народу, що встелені війнами, голодоморами, чужоземними навалами. Кожній визначній історичній події присвятили свої вірші поети із літературного об’єднання «Ліра». Цілу підбірку поезій приурочила до свята Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці поетеса Тетяна Дорошенко.
Свято супроводжувалося музичними закладками та українськими піснями. Учасниками заходу були військовослужбовці в/ч 3290, учні та студенти навчальних закладів міста та люди старшого покоління. Вони вшанували всіх загиблих борців за незалежність України хвилиною мовчання.

Немає коментарів:

Дописати коментар